7 MAKEUP TRICK YANG BOLEH JIMATKAN DUIT ANDA HANYA DENGAN 1 EYESHADOW – Chique Cosmetics

7 MAKEUP TRICK YANG BOLEH JIMATKAN DUIT ANDA HANYA DENGAN 1 EYESHADOW PALETTE!


The word "eyeshadow" tu buat kita rasa macam membazir kalau beli harga mahal sebab ingatkan untuk bahagian mata je. Sebab in reality, banyak cara kita boleh gunakan eyeshadow ni sebenarnya. So, before you guys buang colour yg you guys tak pernah sentuh tu jom kita tengok 7 beauty trick bila beli eyeshadow palette.

1.Contour like a Kardashian

Contour like a Kardashian by dengan gunakan different shades of cool matter brown di bahagian bawah cheekbones, bahagian bawah dan kiri&kanan hidung dan juga along your jawline.

 

 

2. Enhance your lippy.

Dengan gunakan flat concealer brush, applykan shimmery shadow dan 'dab' kan di bibir kita untuk sekali sekala tukar shade lippy kita yg boring tu. Or boleh get sparkle look to our lip gloss and you are ready for any special occasion!

3.Highlight your assets.

Highlight kan cheekbones dan browbones dengan gunakan colour shimmery champagne, gold or pearly nude!

 

 

4. Lighten dark circles.

Selepas guna concealer untuk tutup bahagian gelap di bawah mata, boleh applykan sedikit colour satin champagne or white eyeshadow di atasnya. So, akan dapat effect light reflect dan buatkan dark circles hilang.

 

5. Line your eyes.

Basahkan thin liner bruch dan ambil any colour of eyeshadow dan applykan along kita punya lashline.

 

6. Fill your eyebrows.

Brow powder favourite kita dah habis? Dont worry. Boleh gunakan colour matte taupe, auburn, brown or black eyeshadow sebagai brow filler!

 

7. Discover a new blush.

Nak beli blusher sahaja mahal sangat? Boleh apply colour seperti rosy brown, peach, tawny dan pink eyeshadow untuk gantikan sebagai blusher.

 

Perasan tak semua features ni boleh dapat dalam Le Macaroon Quintet Palette? 5in1 Makeup Palette dah termasuk Highlighter, Countour, Eyeshadow, Blusher dan Shimmer. Senang boleh  pakai untuk  daily look or even look nak pergi wedding. Banyak boleh jimat kan hanya dengan 1 eyeshadow palette.

5in1 Le Macaroon Quintet Palette

Untuk tahu lebih lanjut, click - https://www.chiquecosmetics.com/products/coming-soon-le-macaroons-quintet-palette

  

Look how pigmented!

IMG_3348 from Qistina on Vimeo.

 

And here's the tutorial how to get amazing make-up look with only  1 make-up palette!

video-output-F686D6FE-4BBF-4ECE-833A-9B4821D0EB17 from Qistina on Vimeo.

 

 For more details, clickhttps://www.chiquecosmetics.com/products/coming-soon-le-macaroons-quintet-palette